RÓLUNK

A LOFT Astoria 2018-ban nyitotta meg kapuit a belváros szívében. A loft stílus az elmúlt 50 évben hódította meg a világot. A magas belmagasságnak, nyitott tereknek, és hatalmas ablakoknak köszönhetően a luxus szimbólumává vált. Az épület karakterét és kialakítását kihasználva hoztuk létre a színvonalas, egyedi tervezésű Loft lakásokat. Az emeletek kivételes belmagasságát kihangsúlyozva páratlan belső tereket álmodtunk meg a különféle lakóterek elválasztásával.

Elhelyezkedése, és az szálláshelyek kiemelkedő minősége miatt rendkívül népszerű párok, családok, baráti társaságok körében. A főbb nevezetességek pár perc sétatávolságra elérhetők, ha azonban nyugodtabb kikapcsolódásra vágynak vendégeink, a belső kis utcákban hangulatos kávézókat, éttermeket és bárokat találnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy Budapest élénk belvárosában fogadhatunk Titeket, a főváros egyik legkülönlegesebb szálláshelyén. Ha kapcsolatba szeretnétek lépni velünk, ne habozzatok, hívjatok minket, vagy írjatok e-mailt a kapcsolat fülön feltüntetett elérhetőségek egyikén.

Csodálatos időtöltést kívánunk kedves Vendégeinknek!